Lees voor
verlaat site!
wis bezoek
meldpunt
taal

Celebrate Love

17 maart 2018

Femmes for Freedom en CS Digital Media vieren de liefde in Amsterdam met de feestelijke lancering van hun gezamenlijke campagne op 19 maart 2018 – om 20:30 – in De Balie.

De lente staat voor de deur. De tijd van vlinders in je buik en ontluikende liefdes is weer aangebroken. Maar niet iedereen durft deze lente de liefde te vieren. Omdat hun liefde negatieve reacties oproept; vanuit de eigen familie of gemeenschap, en zelfs op straat krijgen zij te horen dat hun liefde niet mag, slecht is en verboden zou moeten worden.

Wij vinden dat liefde mooi is; dat er geen ruimte is voor islamofobe, racistische of homofobe uitingen. Wij willen de liefde laten zien zoals deze is; opwindend, tijdloos en hartverwarmend. De gemeente Amsterdam vond de campagne te duur, maar liefde heeft geen prijs. Daarom brengen CS Digital Media en Femmes for Freedom met de hulp van een aantal bijzondere stellen de liefde terug naar Amsterdam.

Samen met deze stad willen wij de liefde opnieuw vieren. Wij laten je graag kennismaken met onze campagne en met deze stellen tijdens de feestelijke lancering van “Celebrate Love” op 19 maart aanstaande in De Balie te Amsterdam. Meld je hier aan.

Deel, mail of print deze pagina
Icon Facebook Icon Twitter Icon LinkedIn Icon e-mail Icon WhatsApp Icon Printen