International Human Rights Conference ABN AMRO

  • Plaats:
    ABN AMRO
  • Tijd:
    De gehele dag

Op 12 december 2017 van 15.00 – 17.30 uur organiseert ABN AMRO de 4e Internationale Mensenrechtenconferentie in Amsterdam. 
Mensenrechten staan centraal in alles wat ABN AMRO doet. ABN AMRO beschouwt  het als integraal onderdeel van verantwoord zakendoen. En terecht verwacht de maatschappij dit ook. ABN AMRO ziet het als een belangrijke taak om mensen bij elkaar te brengen die elk vanuit hun achtergrond een waardevolle bijdrage willen leveren aan de bescherming van mensenrechten.

Tijdens de vierde editie van de internationale conferentie laat ABN AMRO op een unieke en indringende manier zien hoe iedereen betrokken is bij mensenrechten. Maar nog belangrijker: wat iedereen daadwerkelijk kan doen, als individu, als klant, als bedrijf, als belegger, als filantroop en als bank. Door de keuzes die we maken, kunnen we allemaal ‘change makers’ zijn. Door samen op te trekken, bereiken we meer dan wanneer we elk afzonderlijk opereren.

Hieronder een schets van het programma:
 

 • Keynote speech door Kate Gilmore (United Nations Deputy High Commissioner for Human Rights)
 • Keynote speech door Siddharth Kara (lecturer at the Harvard Kennedy School of Government and a leading expert and activist on modern slavery).
 • Paneldiscussie met Brian Iselin (oprichter Slave free trade), Caroline Dusée (oprichter Victory for Equality), Fairphone en experts van ABN AMRO op het gebied van beleggen, mensenrechten en mensenhandel
 • Introducties van verschillende maatschappelijke organisaties

 Wilt u zeker zijn van een plaats op ABN AMRO’s 4e Mensenrechtenconferentie? Meld u zich vandaag nog aan via bijgaande link. De conferentie vindt plaats van 15.00 – 17.30 uur in ons hoofdkantoor in Amsterdam. De voertaal van deze conferentie is Engels.

Ja, ik meld me graag aan voor de conferentie.