Campagnes

Femmes For Freedom voert regelmatig campagnes om maatschappelijke vraagstukken rondom zelfbeschikking en huwelijkse gevangenschap onder de aandacht te brengen en bespreekbaar te maken. Bekijk hier onze campagnes.

Zelfgekozen

Zelfgekozen is een campagne van Gemeente Rotterdam en Femmes For Freedom gericht op jonge vrouwen met een multiculturele achtergrond, met als thema zelfbeschikking. Omdat het idee van de campagne afkomstig is van Femmes for Freedom, werken medewerkers van FFF als adviseurs mee aan de ontwikkeling van deze campagne. De kickoff van de campagne was op woensdag 24 mei 2017.

 Titel: #Zelfgekozen
 Oprachtgever: Gemeente Rotterdam
 Samenwerkingspartners: Gemeente Rotterdam
 Website: Zelfgekozen.nl

Celebrate Love

Op 19 maart 2018 lanceerden Femmes for Freedom samen met CS Digital Media de campagne Celebrate Love om de liefde te vieren. De digitale abri’s van de metro in Amsterdam en Rotterdam worden door de posters gesierd. Via www.celebratelove.nl kun je hier meer over lezen.

Met de campagne Celebrate Love willen we inspireren en het debat rondom vrijheid aanjagen. Dat kan in Amsterdam, Rotterdam, maar ook in Maastricht, Enschede of Almere. Wil jij ook campagne voeren voor vrije partnerkeuze en zelfbeschikkingsrecht, dan helpen wij je daar graag bij. Op basis van co-creatie gaan we dan aan de slag om campagnes te bedenken die uit het hart voor het hart zijn.
Je kunt contact met ons opnemen via info@femmesforfreedom.com of via het contactformulier.

 Titel: #Celebrate Love
 Samenwerkingspartners: CS Digital Media, Ahmet Polat, Fidan Ekiz, Yesim Candan,
Meint Noordhoek van websitesvoormkb-ers.nl, Anita Nanhoe, Eddy Terstall, Ruben Gischler, Nusret Musa en Pooyan Tamimi Arab.
 Website: celebratelove.nl

Celebrate Love: the making of from Ruben Gischler on Vimeo.

Ontsnap aan je vakantie

Ontsnap aan je vakantie is een campagne om (potentiële) slachtoffers van gedwongen achterlating, huwelijksdwang en vrouwelijke genitale verminking te wijzen op de hulp die mogelijk is en de rechten die ze hebben.

Titel: Ontsnap aan je vakantie
Vormgeving: arn@zwaargeschut.be
Teksten: Edward Hendriks  https://www.doyoucopy.nl 
Met dan aan:
 Marieke Jonkers
Website: Meint Noordhoek ontsnap-aan-je-vakantie